Askush nuk e duron dhimbjen e barkut.

Pothuajse të gjithë kanë pasur një dhimbje stomaku në një kohë. Por me të vërtetë, çdo organ në barkun tuaj mund të jetë shkaktar.

Problemet e barkut mund të jenë jetëshkurtër, të vijnë dhe të shkojnë, ose shfaqen vetëm pasi të hani.

Por disa nga arsyet më të zakonshme pse barku juaj dhemb po i listojmë më poshtë:

Gurët e tëmthit

Inflamacioni i pankreasit

Sëmundja e refluksit gastroesofageal

Intoleranca ndaj laktozës

Efektet anësore të ilaçeve

Inflamacion i një diverticulum, veçanërisht në zorrën e trashë, duke shkaktuar dhimbje dhe shqetësim të funksionit të zorrëve.

Intoleranca e ndaj glutenit

Problemet me tiroide

Parazitët në bark

MUND TË JU PËLQEJNË