Asgjë nuk ju ndihmon të largoheni nga përgjumja më shumë sesa një dush i ngrohtë.

Natyrisht ajo gjithashtu ka edhe dobi të shtuara, duke iu mbajtur juve të pastër dhe duke ua larguar djersën e akumuluar përgjatë natës.

Por, dushi në baza ditore rezulton të jetë i dëmshëm, sipas shkencëtarëve.

Hulumtimet sugjerojnë se ky zakon mund të ndërhyjë ekuilibrin delikat të mikrobeve në lëkurën tonë.

Sapuni dhe uji mund të largojnë mikrobet në lëkurën tonë, duke na mbajtur të shëndetshëm.

Por, bakteret e mira janë të domosdoshme për mbajtjen e sistemit imunitar në nivel.

Dushi përditë është gjithashtu i njohur për tharjen e lëkurës dhe potencialisht mund të shkaktojë përhapje të akneve.

MUND TË JU PËLQEJNË