Është bashkëshortja e moderatorit më të mirënjohur dhe më të afirmuar.

Qëndresa Bajrami është emri që rrëmbeu jo vetëm zemrën e Labinot Gashit, por edhe zemrat e të gjitha mediave, shkruan Kosovarja.

Kjo për shkak të bukurisë dhe sharmit, që e shoqërojnë kudo që paraqitet e është prezente.

Qëndresa ia ka arritur të lërë mbresa e përshtypje të mira tek të gjithë, sepse asnjëherë nuk e ka tepruar me veshjet dhe paraqitjet e saj.

E që është kështu na dëshmon edhe ky imazh i radhës, e cila me këtë ngjyrë që ka zgjedhur të prezantohet sonte po vërehet se po i shkon shumë dhe po e bën të duket jashtëzakonisht e bukur. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË