Ka disa janë që janë dëgjuar zëra se kinse janë ndarë dhe i kanë dhënë fund lidhjes së tyre shumëvjeçare.

Përderisa nga të gjithë po dëgjohen fjalë e thashetheme të tilla, nga Fero dhe Arbenita nuk kemi pasur asgjë konkrete dhe që do të dilte kjo punë në dritë, shkruan Kosovarja.

E gjithë çfarë kemi nga dy protagonistët janë veprime nxitëse, që po i dërgojnë gazetarët drejt rrugës së ndjekjes së tyre, dhe asgjë tjetër.

Sa mendojmë që janë ndarë dhe i kanë dhënë fund të gjitha gjërave të përbashkëta, del diçka që të bën të mendosh krejtësisht ndryshe.

Por, kjo punë sido që e ka përfunimin nuk do të ketë nga të ikë dhe përsëri do ti marrin të gjithë informacionet e sakta.

E, nëse është e vërtetë që i kanë shkëputur të gjitha lidhjet e përbashkëta dhe janë ndarë, atëhetë vërtetë Fero do të bëhet pishman çfarë ka humbur.

Ja për çfarë po flasim. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË