Policët nuk e respektojnë vendimin e drejtorit të tyre, dalin në kafe gjatë orarit të punës.

Disa prej policive të Kosovës duket se nuk po ju bënë përshtypje vendimi i drejtorit të Policisë, Rashit Qalaj, i cili ua kishte ndaluar qëndrimin në kafe si dhe shkuarjen në institucione fetare gjatë orarit të punës.

Një lexues i lajmi.net sot ka dërguar një fotografi, ku shihet një polic me uniformë në një kafene.

Vendimi i drejtorit të Policisë, që policët të qëndrojnë larg institucioneve fetare erdhi sipas tij për të sjellur rregull në këtë institucion. /Lajmi.net/

MUND TË JU PËLQEJNË