Tabloidi britanez ‘Daily Star’ së fundmi ka folur në lidhje me një pozicion seksual, të njohur si ‘Pozicioni Shqiponjë’.

Një ekspert nga ‘Ann Summers’ zbuloi se si të zotërohej pozicioni në fjalë.

Për ta zotëruar këtë pozicion, femra duhet të shtrihet në shpinë, me partnerin që ngrit dhe hap këmbët, duke penetruar në të njëjtën kohë.s

Sapo ai të penetrojë, ijet e tuaja do lëvizin në drejtim të trupit. Në këtë ritëm, eksperti rekomandon kontaktin sy-më-sy.

Sapo të arrini të akomodoheni me pozicionin, ju duhet të siguroheni që gjunjtë të jenë në afërsi të gjoksit tuaj.

Gjithashtu, për të krijuar intimitet të mëtutjeshëm, eksperti këshillon që të shpërndani puthje sporadike.

MUND TË JU PËLQEJNË