Remzie Osmani nga këngëtaret më positive që reflekton përherë pozitivitet.

Sa i përket karrierës, dihet bagazhi i madh që ka ndërtuar me vite, me suksese të jashtëzakonshme, shkruan “Kosovarja”.

Krahas sukseseve të saj si këngëtare, ajo gëzon një harmoni dhe lumturi të madhe familjare, me bashkëshortin, vajzën, djalin e nusën.

Kur jemi në këtë pikë kujtojmë se familjes së saj po i shtohet edhe një anëtar, duke ia shtuar një epitet Remzies. Ajo po bëhet gjyshe për herë të parë.

Ky fakt e ka bërë tejet të lumtur këngëtaren e cila ndihet e bekuar. Ajo i drejtohet nusës Gëzime që most ë ndalet, port a mbushë shtëpinë me nipa e mbesa.

Në një intervistë realizuar në shtëpinë e tyre Remzia u pyet në sy të Gëzimes se sa është e kënaqur me nusen.

Me një përgjigje Remzia tha: “Me nusën jam shumë e lumtur, njëherë për njëherë 10 e ka”, u shpreh ajo duke qeshur. “Nëse vazhdon nusja kështu gjithmonë do ta ketë dhjetëshe me yll”, tha tutje këngëtarja.

Për më shumë dëgjojeni në linkun më poshtë./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË