42-vjeçarja, Gill Haddington vuri re se diçka nuk shkonte me këmbën e saj.

Nga dita në ditë po rritej, po bëhej më e madhe.

Gill Haddington nuk kishte pësuar ndonjë frakturë por këmba e saj filloi të deformohej.

Doktorët e diagnostifikuan gjendjen torturuese dhe dhimbjen e saj kronike.Pas dy vitesh vuajtje më në fund ajo vendosi që të amputonte këmbën.

E gjitha kjo kishte ardhur si pasojë e një aksidenti të vogël. Një shishe parfumi ka rënë në këmbën e saj.

Pas kësaj pasojat filluan të shafqeshin, kishte enjte në këmbë si dhe zmadhim të saj dhe për arsye se kishte një dhimbje torturuese, u detyrua ta amputotnte.

MUND TË JU PËLQEJNË