Disa prindër kanë shpallur në internet shitjen e djalit të tyre, për vetëm 30 dollarë. Postimi ishte i shoqëruar me një fotografi të fëmijës, në të cilën shkruhet: “Fëmijë për shitje, 50 dollarë (Dollarë australian që vlejnë 33 euro). Mund ta sjellim tek ju. Ose mund të vini ta merrni. Gjinia mashkull”.

Gjithashtu ishte shtuar edhe një koment bizar: “I gjatë sa tre peshq”

Shpallja ishte bërë në platformën online të shitjes dhe blerjes, Gumtree.com, raporton Mirror, transmeton Gazeta Express.

MUND TË JU PËLQEJNË