Java që po e lëmë ishte me temperatura shumë të larta dhe kjo pa dyshim që ka ndikuar edhe në natyrë, e sidomos tek thatësia e ujërave të lumenjve e liqeneve.

Me të hyrë në verë, Liqeni i Badovcit, prej nga furnizohen me ujë të pijshëm pothuajse gjysma e Prishtinës, ka filluar të thahet me shpejtësi të madhe.

Siç shihet në fotografitë e realizuara gjatë ditës së sotme nga Liqeni i Babovcit, liqeni është shteruar disa metra.

Ky liqen është një prej akumulimeve kryesore në Kosovë për përdorimin e ujit të pijshëm.

MUND TË JU PËLQEJNË