Ka shumë individë të cilët nuk i pranojnë lezbikët dhe nuk i përkrahin. Mes atyre që i kundërshtojnë fort lidhjet homo janë dhe shumë emra të njohur të televizionit.

Petri Bozo ka qenë i ftuar këtë të shtunë në emisionin “Thumb” dhe i pyetur nëse do të pranonte në audicione konkurrente lezbike, Bozo u përgjigj se “një Miss, për Petri Bozon nuk mund të ishte kurrë lezbike”, aq më tepër pastaj transgjinore.

“Translesbikët? Ishalla nuk arrijmë deri në atë pikë. Kur filloi historia e lidhjeve homo që duhet të martohet gruaja me grua dhe burri me burrin, për mua nuk është normale. Mbaje mend për nja 5 a 6 vite ka për të dalë edhe për( pedofilët). Bota po devijon kaq shumë nga gjërat sa unë nuk e di se ku do përfundojë. “,- është shprehur Bozo gjatë intervistës duke i krahasuar në një farë mënyre me pedofilët.

MUND TË JU PËLQEJNË