Djali i presidentit Hashim Thaçi, Endriti shpesh bëhet pjesë e lajmeve rozë në media.

Endriti ka mbi 20 mijë ndjekës në Instagram dhe veprimi i fundi ka habitur të gjithë ata që e ndjekin.

Ndonëse fotografitë e tij marrin mijëra pëlqime, duket se Endritit nuk po i pëlqejnë komentet që po merr dhe për këtë, ai ka vendosur që ta përdor opsionin për të bllokuar komentet krejtësisht në postimet e fundit./Zëri/

MUND TË JU PËLQEJNË