Hyocheon Jeong, një artist korean ka krijuar vepra arti të adhurueshme dhe kuptimplota. Ky art i mrekullueshëm do t’ju bëjë të buzëqeshni sa herë ta shikoni. Dashuria është një ndjenjë e bukur në fakt që frymëzon shumë njerëz.

Dashuria shihet tek gjërat e vogla, tek ato që ju bëjnë të ndiheni mirë. Kur njerëzit bien në dashuri, kanë një ndjeshmëri më të lartë dhe automatikisht bëhen edhe më të ëmbël. Këto foto që do të shikoni më poshtë e tregojnë më së miri:

MUND TË JU PËLQEJNË