Njerëzit e famshëm duket se janë gjithnjë në nxitim për të treguar trupin e tyre në formë pas lindjes. Në fakt nuk janë vetëm të famshmit, por edhe gratë e zakonshme gjithashtu. Sidoqoftë, Meghan Markle, e cila së fundmi ka lindur një fëmijë, duket se nuk është e fiksuar me këtë ide.

Dukesha e Sussex tashmë marrë pjesë në disa ngjarje publike që nga lindja e djalit të saj të parë, dhe duket se ajo ka fituar edhe më shumë peshë pas lindjes.

Sigurisht, njerëzit filluan ta krahasojnë atë me Kate Middleton e cila doli nga spitali pas lindjes dhe dukej mahnitëse. Dhe nuk është për t’u habitur që njerëzit do të prisnin të njëjtën gjë nga Meghan.

Kur Meghan u shfaq në publik me një fustan të ngushtë, njërëzit filluan ta kritikojnë atë, duke thënë se ajo mund të kishte veshur diçka më të lirshme për të fshehur kilogramët e tepërt.

Sidoqoftë, kishte nga ata që e mbështetën dhe madje e falënderuan për ndershmërinë. Ata thanë që Meghan po frymëzon gratë e tjera në të gjithë botën që të mos ndjehen të turpëruara për peshën e tyre pas lindjes.

Meghan duket se ka refuzuar çdo lloj diete gjatë ushqyerjes me gji.

Sidoqoftë, kishte nga ata që e mbështetën dhe madje e falënderuan për ndershmërinë, hapjen dhe mesazhin pozitiv të trupit. Ata thanë që Meghan po frymëzon gratë e tjera në të gjithë botën që të mos ndjehen të turpëruar për peshën e tyre pas lindjes.

Ajo vendosi të tregojë se si ndryshon trupi i një gruaje pas lindjes, pavarësisht nëse ajo është një personazh i famshëm apo jo. Dhe ne e mbështesim Dukeshën dhe besojmë se ajo mund të bëhet një shembull i mirë dhe një burim frymëzimi për shumë të tjerë.

MUND TË JU PËLQEJNË