Kjo ndodh për shkaqe të ndryshme dhe në të ardhmen ata martohen edhe me dikë që nuk e duan fare, por bëjnë kompromise.

Disa nga arsyet pse meshkujt largohen nga femrat që dashurojnë:

1. Ai ndihet nën presion

Ju mund të keni arritur një pikë në marrëdhënien tuaj kur ndiheni që keni nevojë të ecni përpara. Kjo ndjenjë e pashmangshme do ta frikësojë atë. Nëse keni përmendur një angazhim më të madh kohët e fundit, mund të ketë shkaktuar që ai të tërhiqet. Ai frikësohet nga përgjegjësia dhe largohet.

2. Ju godisni “fazën e pasigurisë”

Dr. John Gray, autor i librit “Men are from Mars, Ëomen are from Venus”, shpjegon se faza e pasigurisë është diçka që çiftet e kalojnë. Sipas Dr Grey, kjo është një kohë kur mashkulli përgjithësisht ndihet i pasigurt.

3. Ai është me të vërtetë i zënë

Ju femra duhet të jeni realiste dhe të lejoni që ai të ketë jetën e tij. Kur femrat nuk kanë një jetë të tyren dhe fokusohen vetëm te gjërat e partnerit, sado i dashuruar të jetë ai, do t’iu braktisë.

MUND TË JU PËLQEJNË