Është bërë këngëtari më aktiv në tregun muzikor dhe po i qëndron fansave afër çdo herë e më shumë.

Robert Berisha tani është figura më e rëndësishme tek publiku i cili po ka peshë jashtëzakonisht të madhe tek të gjithë, shkruan Kosovarja.

Përveç muzikës që kultivon, shumë herë është përfolur edhe për jetën private e sidomos për familjen e tij të ngushtë.

Janë Nora dhe vajza e tij Rene që gjithmonë janë parë në rubrikat rozë, por për ndonjë familjar tjetër të Robertit thuajse nuk është parë të shkruhet asnjëherë.

Dalë nga dalë duket se i erdhi rendi edhe kësaj pjese, dhe më në fund ai ka vendosur që të na prezantojë edhe të tjerët, e që kësaj here ishte nëna e tij që u pa të ekspozohet nga ai.

E pamë edhe nënën e tij mirë boll, por nuk do të ishte më interesante të shohim njërën prej rejave të saj, Norën apo Tunën, që ta shfaqin dhe të prezantohen me të, kjo sepse qoftë një herë nuk i pamë të tilla. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË