Fitim Domi, i njohur si Mixha Ramë, shquhej në opinionin shqiptar si humorist i metaforave. Për vite me rradhë ai ishte yll i humorit në Kosovë, shkruan “Kosovarja”.

U bënë disa vite nga ikja nga kjo botë e Mixhes Ramë. Ai, ndërroj jetë në vitin 2014, teksa ishte në moshën 75 vjeçare.

A e dinit që Fitim Domi, i njohur edhe si Mixha Ramë është dalluar edhe si këngëtar i muzikës së lehtë qytetare? Po, ai këndonte dhe komentohej pozitivisht për interpretimin e tij, shkruan “Kosovarja”.

Domi, që bënte humor të guximshëm, rrallë kujtohet nga miqtë artist, adhuruesit, apo familjarët.

Pse u harrua figura e tij dhe humori i mprehtë e i guximshëm i Mixhës Ramë./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË