Këngëtarja Shyhrete Behluli, dikur këndonte në koncerte të ndryshme brenda dhe jashtë vendit, ku para publikut performonte kryesisht këngë me tematika patriotike, shkruan “Kosovarja”.

Ajo, ishte kryesisht e angazhuar në Diasporë, atje ku mirëpritej me shumë dashuri nga bashkëatdhetarët që jetonin larg vendlindjes, me mallin për atdheun.

Tani, po organizohen shumë më pak koncerte dhe kjo është arsyeja që këngëtarja e njohur është kyqur më shumë në tregun e dasmave, ku është mjaftë e kërkuar, shkruan “Kosovarja”.

Shyhretja, përpiqet që në dasmat ku këndon, të duket sa më bukur. Ndonëse këndon për raste gëzimi, ajo zakonisht vesh fustana të zinjë.

MUND TË JU PËLQEJNË