Vala

Është publikuar bashkëpunimi i shumëpritur i motrave Istrefi.

“Nuk e di” mban titulli projekti të cilin e kanë sjellë sot Era dhe Nora Istrefi, edhe pse ishte paraparë të publikohet në mars, por është shtyer.

Në këtë klip dy këngëtaret e mirënjohura shfaqen shumë tërheqëse dhe vlen të theksohet se videoklipi është mjaft i veçantë.

“Nuk e di pse s’jena mo, kur e din se sa t’du, kur e di se m’don mu”, thuhet në një pjesë të refrenit.

Ky është projekti i parë i dy artisteve të mirënjohura, ndonëse janë këngëtare të dëshmuara të estradës.

MUND TË JU PËLQEJNË