Një person derisa sa ishte në vendin e punës, ka rënë nga kati i dytë dhe ka pësuar lëndime trupore në fshatin Budisale të Klinës.

Viktima pas tretmanit mjekësor në Spitalin e Pejës është liruar.

Më vonë nga familjarët është raportuar se viktimës i është keqësuar gjendja dhe i njëjti është dërguar në QKUK.

Sipas mjekut, viktima është në gjendje kome. Rasti i ndodhur në Klinë, është duke u hetuar.

“Raportohet se viktima mashkull K-Shqiptar për deri sa ishte në vendin e punë nga pa kujdesia ka rënë nga kati i dytë dhe ka pësuar lëndime trupore.

Viktima pas tretmanit mjekësor në Spitalin e Pejës është liruar.

Më vonë nga familjarët është raportuar se viktimës i është keqësuar gjendja dhe i njëjti është dërguar në QKUK. Sipas mjekut, viktima është në gjendje kome. Rasti është duke u hetuar”.

MUND TË JU PËLQEJNË