Tashmë e dijmë të gjithë se të kesh njërin prind fytyrë publike, nuk iu shpëton dot shkrimeve dhe fjalëve si nga njerëzit ashtu edhe nga mediat.

Këtë më së shumti e kanë pësuar fëmijët e këngëtarëve tanë, të cilët pa ditur e as pa pritur i kanë parë emrat e tyre duke rrjedhuar nëpër portale për arsye nga më të ndryshmet, shkruan Kosovarja.

Sikur kjo mos të mjaftohej, tani edhe fëmijët e sidomos vajzat e politikanëve tanë po e gjejnë veten kudo nëpër faqet rozë.

Njëjtë po ndodhë edhe me vajzat e politikanit të njohur Lutfi Hazirit, të cilat po rrëmbejnë vëmendje jashtëzakonisht të madhe tek të gjithë.

Kjo po ndodhë për shkak të sharmit, elegancës, bukurisë dhe stilit që ato shfaqin në çdo moment në faqet e tyre personale.

E, për dallim nga këto arsye, sot njëra nga vajzat e tij Kënga, bëri përshtypje për diçka shumë interesante por edhe të çuditshme.

Është kjo fotografia e saj me bikini që e ka realizuar në një ulëse luksoze në formë kafazi, duke shijuar ditët në diell. Sigurisht se këtë komoditet që e ka vajza e deputetit, nuk e ka fatin ta ketë secila femër. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË