Për dallim nga ditët tjera, sot ka vendosur qe të vijë më serioz dhe më me qëndrim.

Është fjala për humoristin e njohur Sevdai Radogoshi apo ndryshe i njohur me nofkën “Qumili”, shkruan Kosovarja.

Arsyeja e seriozitet të tij këtë herë ishte me rastin e ditëlindjes së bashkëshortit, i cili me pak fjalë e uroi, por aq domethënës dhe i bukur ishte urimi i tij, sa që la mbresa mjaft të mira tek të gjiithë.

Shkrimi i tij për të shoqen ishte ky: “Shume urime Eljane ditëlindjen. Jetofsh ma shumë se unë”.

Së bashku me këtë urim, sjelli edhe një kolazh të fotografive, kështu edhe duke u kujdesur që të jetë i përpiktë në të gjitha aspektet, edhe në këtë ditë të veçantë të gruas së tij. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË