Sevdai Radogoshi, bënë humor prej shumë vitesh. Është ylli i humorit në Kosovë, e kjo falë dhjetra projekteve e roleve të sukseshme, shkruan “Kosovarja”.

Populli e njeh më mirë përmes karakterit të Qumilit, por ai ndër vite luajti shumë role të tjera po aq interesante, u dha jetë dhjetra personazheve specifike.

Sevdai Radogoshi është në të 60-tat dhe ende shumë i pranishëm me projekte që po mirëpriten nga adhuruesit e humorit të tij, shkruan “Kosovarja”.

Ndonëse vitet po kalojnë, Radogoshi po mbetet mjaftë në formë, e këtë e dëshmon edhe kjo foto nga Kodra e Diellit në Tetovë.

Nëse nuk e keni ditur, Sevdai Radogoshi në rininë e tij ishte boksier./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË