Rajmond Prenaj është këngëtari që i ndez mbrëmjet muzikore dhe njihet shumë mire për interpretimin e mrekullueshëm live.

Këngëtari është nga ata emra që publiku i njeh mirë dhe i pëlqen për zërin, interpretimin dhe veprimtarinë artistike.

Rajmond Prenaj është rikthyer sërish ne diskografinë shqiptare me një këngë hit, të prezantuar me videoklip.

Këngëtari i mirënjohur sapo ka lansuar videoklipin e këngës me titull “Pse”, një këngë që u pëlqye me të paren.

Muzika dhe orkestrimi i “Pse” mban vulën e Hekuran Prenaj dhe studio “SMEEntertaiment”.

Këngëtari së shpejti vjen me projekte të reja muzikore.

 

MUND TË JU PËLQEJNË