Dalë nga dalë po iu afrohemi festave të shumëpritshme nga çdo njeri, të cilët me padurim i presin.

Me afrimin e këtyre festave, fillojnë edhe xhirimet e produksioneve të ndryshme, shkruan Kosovarja.

Ndër produksionet më të njohura dhe më të dalluara që po cilësohen të realizojnë xhirimet e tyre më së miri me këngëtarë, janë Arboni dhe Ardi.

Ata tashmë e disa javë kanë filluar të bëjnë e tyre në mënyrën më të mirë të mundshme.

Se janë cilësor dhe profesionist në editimin dhe realizimin e videove muzikore, këtë po e dëshmojnë edhe realizimet e projekteve, e që një të tillë mund ta shihni në vijim. /Kosovarja/

 

MUND TË JU PËLQEJNË