Këngëtarja e mirënjohur e muzikës popullore Remzie Osmani, edhe këtë herë ka realizuar një super projekt që përcjell porosi.

Të duash nënën e të respektosh qenien e saj, është gjëja më e çmuar e çdo njeriu, shkruan Kosovarja.

E pikërisht kjo, është porosia që zëri i jashtëzakonshëm i Remizes dhe vëllit të saj Nexhat Osmanit, e përcjellë përmes këngës së fundit.

Vargje të mahnitshme, që ngjallin emocion, të transmetuara nga një këngë e vetme.

/Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË