Është ndër ato këngëtare që vitet i kanë bërë mirë, e kanë transformuar pozitivisht, duke e bërë akoma më bashkëkohore.

Tashmë Remzia e ka të krijuar mirë identitetin e saj artistik, e profilizuar në muzikën folklorike, popullore dhe folk.

Këngëtarja, që pak kohë me parë u bë edhe vjehërr, e që me gjasë shpejtë bëhet edhe gjyshe, në fotot e fundit duket tamam zonjë e rafinuar, shkruan “Kosovarja”.

Remzia është në vlugun e dasmave dhe ahengjeve. Me gjasë, edhe kjo do të jetë verë e nxehtë për të.

MUND TË JU PËLQEJNË