Rihanna dhe miliarderi arab, Hassan Jameel që nga viti 2017-të kanë qenë cak i mediave.

Lidhja e tyre është komentuar gjatë tërë kohës, transmeton Indeksonline.

Shpeshherë është raportuar që janë ndarë. Po ashtu edhe në kohët e fundit ishte raportuar për një ndarje të çiftit.

Por këtyre thashethemve i ka ardhur fundi pasi që ata janë parë bashkë me familjet e tyre në Itali.

Ata shiheshin shumë të lumtur pranë njëri-tjetrit. Duket se çifti janë të gatshëm ta hedhin një hap më shumë në lidhjen e tyre.

MUND TË JU PËLQEJNË