Fëmijët e këngëtarëve, përditë e më shumë po bëjnë teren në botën e medias. Emrat e tyre lakohen mjaft shpesh, shkruan “Kosovarja”.

Ndër fëmijët e njohur të figurave publike, janë edhe ata të Remzie Osmanit, Hami e Remzija.

Hami është mjaft i përfolur, kjo edhe falë zhvillimeve në jetën private. Fejesa e martesa, e aktualizuan së tepërmi Hamin dhe nusen e tij, Gëzimen, shkruan “Kosovarja”.

Ndryshe, kohët e fundit po flitet shpesh edhe për Riolen, vajzën e vetme të Remzijes, që së fundi u fol edhe për jetën e saj private.

Në fotot e fundit, Riola po duket shume bukur. Shikoni dhe binduni!.

MUND TË JU PËLQEJNË