Bekim Brestovci ishte zë i shtet-ndërtimit të Kosovës dhe po bëhet gjithnjë e më shumë një zë i avancimit të shtetit tonë nëpërmjet zhvillimit të biznesit në Kosovë.

Ajo çka i duhet aktualisht më së shumti Republikës së Kosovës, pa dyshim, është fuqia investuese ekonomike nga diaspora. E, një fuqi premtuese që po vjen në Kosovë është, pikërisht, Bekim Brestovci.

Bizneset shqiptaro-gjermane po bëhen realitet në Kosovë dhe njëri ndër bizneset që do të krijojë me shumicë vende të reja pune do të jetë “Parku Industrial” në Malishevë, një hapësirë rreth 40 hektarësh, lokacion biznesi, e ku pritet të punësohen qindra punëtorë.

Kosova ka nevojë të madhe për një risi biznesi dhe kjo garanci vjen nga Bekim Brestovci. Ai nuk do të jetë vetëm garantues, por edhe importues e eksportues i produkteve kosovare në tregun evropian.

Zoti Brestovci, ashtu sikur sjell risi biznesi në Kosovë, ka gjetur mënyrën e veçantë ta prezantojë programin e vet ekonomik, e ai është:

Bekim Brestovci

Ju lutem të dëgjoni 1 minutë planin tim për krijimin e parkut industrial në Malishevë, i cili do të garantoj vende të reja të punës dhe hapsirë të sigurt për eksport të produkteve Kosovare drejt tregut evropian.#BashkëpërShtetin #NismaSocialDemokrate122 #BekimBrestovci16 #FatmirLimaj1 #GuximpërZhvillim

Publiée par Bekim Brestovci – Faqja Zyrtare sur Jeudi 26 septembre 2019

MUND TË JU PËLQEJNË