Padyshim mund të themi se Robert Berisha po vazhdon të mbes si mashkulli më i bukur dhe më i pëlqyer i estradës nga vajzat kosovare.

Kjo për shkak edhe të muzikës që sjell në tregun muzikor, stilit dhe paraqitjeve të tij, shkruan “Kosovarja”.

Përveç, muzikës e kemi parë edhe si model i kreacioneve të dizanjerëve të ndryshëm duke pozuar kështu pranë modeleve të bukura shqiptare.

Së fundi Roberti, prapë ka zgjedh të pozoj pranë një femre të bukur. Është kjo Mimoza Mustafa ku duket mjaft joshëse përkrahë tij.

Mirëpo, e vërteta e kësaj foto është thjesht bashkëpunimi që do të vijë shumë shpejt nga këta dy këngëtarë të dashur./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË