Roberti dhe Tuna tash më e një vit janë “zyrtarisht’ të hidhëruar dhe nuk flasin njeri me tjetrin.

Por edhe pse marrëdhënia e Tunës dhe Robertit dihet që nuk është aspak i mirë, ky i fundit ka vendosur që përsëri të uroj të voglin Tian.

Me një fotografi të Patrisit me Renee’në dhe Tianin, Roberti uroi në Instagram nipin e tij.

MUND TË JU PËLQEJNË