Pavarësisht se Patris dhe Robert Berisha nuk flasin mes vete, se marrëdhënia e tyre nuk është fare e mirë, Patrisi nuk e ka fshirë plotësisht nga jeta vëllain dhe familjen e tij, shkruan “Kosovarja”.

Interesante është se si pavarësisht raportit, Patrisi nuk e ka fshirë nga faqja e tij në Instagram asnjë foto të tij me vëllain, Renenë, apo Noren. Madje, ai ka lënë në profil edhe foton më të bukur të Nores kur e sjelli në jetë Renenë.

 

Në rrethe të ngushta miqsh, shpesh flitet për atë se sa djalë i matur e i kulturuar është Patris Berisha, tash i njohur si bashkëshorti i Altuna Sejdiut.

Dhe, kjo duket edhe me veprimin e lartë cekur. Patrisi, nuk e fshin të kaluaren, ai e ka lanë atë të arkivuar në faqen e tij në Instagram dhe me këtë gjest e tregon madhështinë e tij, shkruan “Kosovarja”.

 

MUND TË JU PËLQEJNË