Nuk është e thënë të jenë gjithmonë të këtillë, por nëse i shquajnë vetitë negative, atëherë duhet të qëndroni larg tyre.

Pushtojnë gjithëçka përreth tyre sapo të kenë hapur gojën – janë të shkathtë në fjalë, dinakë, tinzarë.

Mençuria e tyre nuk është e kontestueshme: që në vitet e hershme pushton dhe tërheq shumë kënd.

Mëgjithatë, duhet të keni kujdes, sepse janë të prirur për të gënjyer dhe kanë natyrë bukur lozonjare.

Këta janë Binjakët.

MUND TË JU PËLQEJNË