Jemi në sezonën më të dashur për të gjithë, e sidomos për femrat ku të gjitha shfrytëzojnë këtë kohë të ekspozohen më shumë se ç’duhet.

Veçanërisht fytyrave publike këto mundësi nuk iu ikin dot, ku secila mundohet që të vijë në formën e vet dhe të bëjë më shumë përshtypje se tjetra, shkruan Kosovarja.

Në këtë rend hyn edhe këngëtarja e mirënjohur Ryva Kajtazi, e cila kohët e fundit sikur është zbukuruar më shumë dhe këtë vit sikur ka vendosur që të godasë më shumë rrjetet sociale me linjat e saj.

Kjo po shihet gjatë disa fotografive të fundit që ka realizuar, të cilat nuk kanë qenë larg lëvdatave dhe pëlqimeve nga një masë e gjerë.

Meqë ka hapur këtë sezonë të verës kështu, nga Ryva gjithmonë e më shumë po priten atraktivitete dhe postime më joshëse nga ajo.

E, ajo sikur ta dijë se këtë po e kërkon publiku, po vien secilën ditë më e nxehtë dhe më e zjarrtë, duke nxitur më shumë për ta ndjekur dhe kërkuar.

E, me shumë gjasë do të mbeteni pa frymë, kur do ta shihni këtë fotografi të saj të fundit me fustan të bardhë, e cila vërtetë ka vendosur që këtë vit të na çmend e të na trubullojë të gjithëve mendjen. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË