Afrona Dika së shpejti do të bëhet nuse. Ajo dhe Blero janë ndër më të komentuarit në estradën shqiptare dhe dasma e tyre, padyshim që pritet të bëjë bujë të madhe.Për t’i kontribuar kësaj zhurme mediatike, Blero dhe Afrona nuk po ndalen së ofruari material në rrjetet sociale.

Afrona që po bën kanagjeqin e saj super të shtrenjtë në Greqi duket se ka zgjedhur kohën e papërshtatshme për të marrë rreze dielli.

E tashmë ajo ka bërë të mundur që ndjekësit e saj t’i bëjnë pyetje në Instagram. Njëra ndër pyetjet ishte se sa fustana do t’i ndërroj në dasmë.

Tre ishte përgjigja e Afronës në këtë pyetje./Ora/

MUND TË JU PËLQEJNË