Emër i madh i skenës muzikore, me një karrierë të begatshme e suksese të panumërta.

Aktiv jo vetëm në botën e muzikës, por kohët e fundit edhe në atë të moderimit.

Naim Abazin, përveç muzikës jemi mësuar ta shohim edhe në ekran me emisionin e tij “Odeon”

Me stilin dhe oratorinë e tij, arriti që të bëhet i dashur për shumë gjenerata. Kohën e fundit 55-vjeçari ka bërë një ndryshim në pamje, ai ka mbjellur flokët.

Me këtë ndryshim Naimi duket si një person krejt tjetër.

Më poshtë mund t’i gjeni disa fotografi, në të cilat mund ta shihni ndryshimin drastik të Naimit.

Naim Abazi është i martuar me këngëtaren e njohur, Mihrie Braha dhe së bashku kanë një djalë. Sa i përket muzikës, Naimi ka kohë që nuk ka sjell ndonjë projekt të ri muzikor.

MUND TË JU PËLQEJNË