Është një ndër fytyrat më të dashura dhe të më adhuruara për publikun shqiptar.

Për moderatoren më të njohur Blerona Zeqiri, thuajse gjithmonë ka qenë kështu, audienca gjithmonë ka treguar interesim dhe dashuri për të, shkruan Kosovarja.

Kjo falë pozitiviteti, energjisë pozitive dhe respektit që ajo iu ka ofruar atyre për vite të tëra në ekran.

Edhe sot ndodhë kështu, çdo herë e më shumë vjen një Bleronë e dashur, e pëlqyer që qoftë me apo pa dashje do ta duash dhe ta kërkosh.

Kjo nuk ndodhë vetëm për shkak të aftësisë që ka në gazetari, por edhe për shkak të paraqitjeve që bën qoftë në prezantime skenike apo edhe në përditshmëri.

E kur jemi tek përditshmëria, Blerona nuk ia lë keq aspak veshjeve edhe në këtë pjesë, sepse gjithmonë i kushton rëndësi pamjes.

Çdo herë me stil e më e bukur, e meqë është kështu as këtë radhë nuk kishte si të vinte më ndryshe.

Sepse për një person sikur kjo nuk ka vend mërzia e lodhja, përkundrazi edhe sot po duket me shumë buzëqeshje dhe në top formë. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË