Nëse ka një këngëtare që nuk e mban qenin thjeshtë si aksesor, atëherë ajo është Zanfina Ismaili, që është rritur me kafshë dhe që ka një dashuri shumë të madhe ndaj qenve e maceve, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtarja i ka pasur disa qenë, lidhjen emocionale me të cilët e ka pasur të jashtëzakonshme.

Tani ka qenë e mace dhe u dedikon mjaftë kohë e u falë shumë dashuri, shkruan “Kosovarja”.

Zanfina shpesh e ka ngritur zërin për ti thënë ndal keqtrajtimit të kafshëve./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË