Përbërësit:

– Disa rriska bukë

– 1 ose 2 domate

– 100g djathë

– Vaj për fërgim

Instruksionet:

– Preni domatet dhe djathin

– Nxejeni tiganin dhe shtojani pak vaj

– Fërgojeni njërën pjesë të bukës dhe pastaj kthejeni në anën tjetër

– Vendosni domatet dhe djathin përmbi bukë dhe mbulojeni tiganin me kapak

– Shërbeni sandviçët posa djathi të shkrihet.

Ju bëfshin mirë!

MUND TË JU PËLQEJNË