Pastat kanë ngjyra të ndryshme të shiritit, në varësi të përbërjes së tyre dhe ju duhet të jeni në gjendje t’i njihni ato.

Jeshile – e gjitha natyrore

Blu – natyrore +medikamente

E kuqe – natyrore +kimikate

E zezë – E gjitha me kimikate

Nga ana tjetër, edhe pse ky informacion është në dispozicion të konsumatorëve, ka pretendime se ngjyra e shiritit nuk ka të bëjë me përbërësit e pastës së dhëmbëve.

Gjithsesi, mund ta gjeni këtë informacion në listën e përbërësve.

MUND TË JU PËLQEJNË