Përveç zërit të mrekullueshëm, ajo njihet edhe si fytyra më e ëmbël e estradës.

Vjollca Haxhiu ia kushtoi jetën karrierës së saj muzikore me projektet të shumta secili më i suksesshme se tjetri, shkruan “Kosovarja”.

E falë përformancës madhështore në gjithë këtë punë ajo ka fituar një simpati dhe respekt të madh nga publiku.

Një këngëtare beqare, e bukur dhe sharmante që din si t’ua merr zemrat njerëve. E shohim në shumicën e rasteve të buzëqeshur dhe të lumtur, por edhe serioze duket bukur Vjollca.

Krahas angzhimeve gjatë sezonës Vjollca po ndanë imazhe të shumta ku duket bukur dhe këndshëm.

E në fotografinë e fundit si rrallë herë ajo shfaqet serioze por shumë elegante. I shkon edhe ashtu edhe kështu, apo jo?!/Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË