Shaban Jashari, i riu është djali i Muratit, i biri i heroit kombëtar Hamzait nga Prekazi.

Shabani këto ditë ka përfunduar shkollën e mesme, dhe pikërisht nga kompleksi memorial ka vendosur të bëj fotografitë e maturë.

I riu i familjes Jashari, është fotografuar pranë varrit të Shaban Jasharit, nga i cili e ka trashëguar edhe emrin, dhe ka shkruar këto fjalë: E gjatë është rruga e mësimit teorik, e frutshme është ajo e shembullit!

Familja Jashari është ndër familjet më të respketuar në Kosovës, e cila humbi shumë anëtarë të saj në luftën e fundit në Kosovë./gazetametro.net

MUND TË JU PËLQEJNË