Vala

Me këtë shenjë kurrë nuk e dini se me kë keni punë.

Janë shumë të pabesueshëm, por nuk janë të këqij. Përkundrazi.

Janë këta persona shpirtmirë, të cilët çdo çast janë të gatshëm të ndihmojnë.

Vullneti i tyre dhe shpirti i pamposhtur për shumë kend janë tepër tërheqës.

Ky është Shigjetari.

MUND TË JU PËLQEJNË