Çdo njeri dëshiron ta gjejë formulën e përsosur për ta bërë një lidhje të zgjasë përgjithmonë, por për shkak se çdo çift është ndryshe, nuk ekziston një formulë e tillë.

Megjithatë, ekspertët tregojnë se ka disa trajta të rëndësishme të cilat i posedojnë të gjitha çiftet e lumtura.

Trajta kryesore është t’i besoni njëri-tjetrit
Është e rëndësishme nëse dikush ju beson mjaftueshëm sa për t’jua kushtuar tërë kohën juve dhe të hapet me ju.

Nëse jeni duke dashur të jeni me një person për një kohë të gjatë, është e rëndësishme që edhe ju të veproni njëjti dhe ta respektoni lidhjen që e keni.

Në çdo lidhje, besimi është gjëja më e rëndësishme. Nëse ndiheni komod dhe keni besim se partneri nuk do të bëjë gjëra të cilat ju lëndojnë dhe nuk do t’ju tradhtojë, atëherë padyshim se lidhja do të zgjasë.

Përveç besimit, edhe mbështetja e njëri-tjetrit dhe dashuria fizike janë të rëndësishme në një lidhje.

MUND TË JU PËLQEJNË