Shenjat që tregojnë se keni gjetur shpirtin tuaj binjakShpesh shpirti binjak është një imazh i idealizuar për shkak të filmave dhe romaneve por që sipas atyre që e kanë përjetuar ka diçka të jashtëzakonshme.

Mbi të gjitha, të kesh një partner përkrah, i cili mund të na kuptojë me një shikim të vetëm, të na e kompletojë dhe të na japë pasion, por gjithashtu një ndjenjë e stabilitetit nuk është diçka që gjendet çdo ditë dhe mbase për këtë arsye, në imagjinatën kolektive supozon një vlerë edhe më të rëndësishme.

Por si ta njihni shokun tuaj të shpirtit? Nëse do të ishit në një film do të ndjenit shkëndijën, universi do të na dërgonte sinjale të të gjitha llojeve dhe zemra do të fliste në vendin tonë. Për fat të mirë, ka shenja që të ndihmojnë të kuptosh nëse personi pranë jush ose që sapo keni takuar është i duhuri.

Shenjat që tregojnë se keni gjetur shokun tuaj të shpirtit

Ka një ndjenjë të veçantë. Kjo do të thotë që edhe në heshtje ata arrijnë të ndjehen të qetë dhe se përkundër të ashtuquajturave fluturat në stomak, ndjesia themelore është ajo e njohjes së njëri-tjetrit përgjithmonë.

Ju mund të jeni vetvetja. Shpesh ndodh, sidomos në ditët e para, të pretendoni të jeni ndryshe nga sa jeni ose të ndjeheni të pakëndshëm në shfaqjen e disa aspekteve të tuaja. Megjithatë me partnerin e duhur zakonisht ndodh e kundërta. Ne e gjejmë veten duke thënë gjëra, por jo të zbuluara për miqtë tanë më të afërt, ne jemi spontan dhe gjithmonë ndihemi si në shtëpi.

Ju ndjeheni të dëgjuar. Ndjenja e të dëgjuarit është diçka që ndodh gjithnjë e më rrallë dhe që e bën njeriun të ndjehet i mirëpritur, i vlerësuar dhe mbi të gjitha i rëndësishëm në sytë e personit tjetër. Kur jeni me fat që takoni dikë që është i gatshëm të dëgjojë, ndjenja është gjithmonë pozitive dhe nuk është e pazakontë që ky është saktësisht indikacioni që keni shpirtin binjak përpara jush. Ai që do të jetë në gjendje të na dëgjojë për të gjitha ditët e jetës së bashku.

Dikush dëshiron të ndajë gjithçka. A e njihni njëri-tjetrin thjesht se doni të ndani çdo gjë të vogël në jetën tuaj? Atëherë ka shumë të ngjarë që ai që sapo keni takuar është bashkëshorti i shpirtit. Ndarja e mendimeve, ndjesive dhe emocioneve është gjithmonë shenja bazë që ekziston një marrëdhënie e veçantë.

Para së gjithash jeni miq. Ndjenja se personi tjetër nuk është vetëm shoqërues por mbi të gjitha një mik është një nga hapat që përcakton mundësinë e vërtetë për ta pasur atë person përkrah gjatë gjithë jetës. Ndjenja e miqësisë është diçka që përshtatet plotësisht në marrëdhënie dhe që shpesh vepron si bashkues për ndjenjat, duke i dhënë avantazh shtesë kur problemet e jetës shkaktojnë tension dhe probleme.

Keni të njëjtat vlera. Mund të duket e çuditshme, por të kesh të njëjtat vlera është një nga kërkesat më të rëndësishme për të qenë në gjendje ta konsiderosh veten një bashkëshort shpirtëror. Ne nuk flasim domosdoshmërisht për besimet personale ose mënyrat e të kuptuarit të jetës, por për ato vlera themelore që karakterizojnë personin në mënyrën e tij të të qenurit.

Pikë takimet. Sakrificat e vogla nuk peshojnë dhe kur shihni personin tjetër në vështirësi, bëni diçka për të ndërmjetësuar dhe për të gjetur një pikë takimi. Është një mënyrë e qenies që mund të përsoset me kalimin e kohës, por që duhet të vendoset menjëherë pasi është thelbësore që çifti të rritet së bashku duke parë gjithmonë në të njëjtin drejtim dhe duke marrë kështu mundësi të ndryshme për të qëndruar një jetë së bashku.

Ndiheni të lumtur kur jeni bashkë. Mund të duket e tepërt, por është një nga karakteristikat më të rëndësishme për një marrëdhënie të lumtur së bashku. Bëni surpriza të vogla dhe ndani momente të thjeshta dhe të përditshme, duke u ndjerë të lumtur vetëm sepse jeni bashkë janë shenja që personi pranë jush është ai i duhuri.

MUND TË JU PËLQEJNË