Kur ju e pëlqeni me të vërtetë një djalë apo vajzë mundoheni të kuptoni gjatë tërë kohës se a ka ai qëllime serioze me ju.

Sipas Live About, ju duhet t’i kushtoni rëndësi disa gjërave që munden të ju ndihmojnë në këtë aspekt.

Nëse partneri juaj është i hutuar kur qëndroni bashkë, atëherë duket se ai nuk ka qëllime serioze me ju.

Pos kësaj nëse i dashuri apo e dashura juaj nuk bënë plane afatgjata me ju, menjëherë duhet ta kuptoni që qëllimet nuk janë për lidhje serioze.

Rëndësi të veçantë ka edhe momenti se si ju prezanton para miqve dhe familjes, nëse u thotë se jeni partneri i tij apo saj për tërë jetën nënkuptohet që keni lidhje serioze.

MUND TË JU PËLQEJNË