Natyrisht se të gjithë duan lidhje të shëndoshë të dashurisë. Nganjëherë kjo nuk është e lehtë, dhe raporti që keni me partnerin tuaj, shprehitë dhe përditshmëria juaj flasin shumë për cilësinë e lidhjes që keni krijuar.

Disa shenja që flasin për lidhjet e pashëndetshme:Njëri nga partnerët vazhdimisht e kritikon dhe e poshtëron tjetrin, Keni mungesë të komunikimit.

Ju ka humbur dëshira për afërsi dhe momente tejet personale, Sjellje pasive agresive, Varësi ndaj njëri tjetrit. Këto janë vetëm disa nga shenjat që tregojnë se lidhja juaj nuk është duke u zhvilluar në drejtim të dëshiruar, natyrisht që nëse nuk janë serioze edhe mund të bëni diçka për këtë. Mos harroni, njëra nga gjërat më të mira që mund të bëni është të kaloni kohë vetëm, me gjërat që ju pëlqejnë, miqtë tuaj, apo çkado që ju bën ju të jeni ai/ajo person, pa partnerin.

MUND TË JU PËLQEJNË