Reshjet masive të shiut që kanë rënë orëve të fundit kanë shkaktuar probleme në disa pjesë të vendit.

Një pamje e trishtë dhe katastrofale vjen nga Fakulteti Filologjik.

Uji ka përshkuar pjesën e brendshme të kësaj godine duke shkaktuar probleme dhe prishur pajisje të ndyshme .Reshjet e shiut kanë rrënuar gjithçka në objektin e shkencave Matematiko-Natyrore dhe atë të Filologjisë.

MUND TË JU PËLQEJNË