Shkëlzen Berisha rrallë poston foto personale, por sot pas shumë kohësh ka postuar një foto të veçantë. Themi të veçantë pasi Shkëlzeni shfaqet me dy fëmijët e tij, Medina dhe Lajdoni.

Dy fëmijët e Shkëlzenit janë rritur shumë që nga hera e fundit kur i kemi parë. Medina duket si një zonjushë e vërtetë shumë elegante ndërsa Lajdoni me kostum një kopje e të atit.

Shkëlzeni me dy fëmijët kanë marrë komplimenta të shumta dhe urime nga ndjekësit. Kujtojmë që Medina dhe Lajdoni jetojnë në Suedi.

MUND TË JU PËLQEJNË